Friday, November 24, 2006

Stolt!!Siden jeg som 16åring spydde utenfor Namsos Vinmonopol etter betydelig inntak av Tequilla, har jeg siden ikke inntatt denne drikk. Men, den 18 November 2006, skjedde det som jeg aldri trodde skulle skje, jeg drakk igjen av djevelensmunnvann. Det gikk til og med ganske fint.. (se illustasjonsfoto. Her er alle komponenter inkluderte, det litt skrekkinnjagede ansiktsutrykket, sitronen , saltet og ikke minst; Tequillaen.)

8 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Nå ble jeg stolt over deg kjære datter...kanskje du burde kutte ned på drikkingen og satse på studiene i stedet for? Hvorfor har jeg aldri hørt om hendelsen utenfor Namsos vinmonopol før?

Monday, 27 November, 2006  
Anonymous Anonymous said...

den eppisodn der ha æ hørd røkta om ja!

Tuesday, 28 November, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Hønsehue,,, e det virkelig dæ; Vaktmester-wannabe og bosatt i namdalsvein? Eller e det dæ Hejdi som har lagt te dæ inntrønder dialekt?

Wednesday, 29 November, 2006  
Anonymous Anonymous said...

de e mæ ja, hønsehuet. du ha itj glømt mæ skjønna æ, de va no kozli! du må værra førsekti me tequilan ja kristin!

Wednesday, 29 November, 2006  
Blogger Krissabing said...

Så klart! jeg glemmer aldri mitt favorittsitat av deg og oppkommet av ditt klengenavn: Hønsehue. Da du som liten sneip sto ute på verandaen i ditt hus , og hadde spikret opp gulvteppet på veggen. Vi synes det var usedvanlig at noen kunne spikre et gulvteppe på ytterveggen, da svarer du; Hva skal vi ellers spikre det opp med; Hjærnecellan dine, ditt hønsehue!!
Er vår kjære vaktmester "Påsan" fortsatt ditt store forbilde eller har du rokket på idealen, nå som du har blitt tenåring og alt?

Wednesday, 29 November, 2006  
Anonymous Anonymous said...

æ e faktisk itj tennåring længer, bære så du veit de kristin.. snart allfall

Thursday, 30 November, 2006  
Blogger Krissabing said...

Ja , du væks dæ te , høsny!!

Thursday, 30 November, 2006  
Blogger Misha BB said...

Gøy på landet?

Tequila er ikke alkohol, det er forkledd narkotika! En av mine dårligste morgener består av å våkne opp i en sofa i et hus jeg ikke aner hvordan jeg har kommet meg til, med et fly Oslo-Tromsø som har gått fra meg. Det siste jeg husker fra kvelden før er et beger med flytende peyotl på vei mot leppene mine...

Saturday, 02 December, 2006  

Post a Comment

<< Home