Sunday, February 18, 2007

Olympiske leka; Lars Einar og Hejdi.

Forrige helg havnet Lars Einar og Hejdi i et munnhuggeri på et nachspiell i konkylien.
Hejdi hadde gjort et betydelig innhogg i Lars Einars eplevodka som resulterte at hun ble ganske full og litt stor i kjeften. Siden ordene ikke førte til enighet ble de to trønder erkerivalene (henholdsvis Nord og Sør) enige om å "gjøre opp". De bestemte seg for at de skulle kjempe om det. Så på tirsdag hadde Lars Einar og Hejdi en battle i følgende disipliner; Spark ned kirkegårdsveien og langs kongsbakken videregående, rumpeakerbrett ned kongsbakken, miniski ned kongsbakken OG brytning (evt god gammeldags snøbasking) i kongsbakken.

Lars Einar vant suverent i spark. Hejdi var en romperacer , mens Lars Einar igjen vant i mini-ski (noe som var en svært morsom aktivitet å være vitne til, da bakken var svært glatt,bratt og begge gikk på trynet opptil flere ganger.) I den siste disiplinen ; Bryting vant Hejdi, etter hard kniving.

Som den observante leser nå har bitt seg merke i, ble stillinga 2-2.
Udiplomatiske som vi er , er uavgjort en meget kjedelig stilling. Så juryen bestemte at den beste i kombinert skulle bli den endelige vinner.
Først miniski, 100 meter spark , og til slutt; romperace. Lars Einar kom først ned , men romperacet måtte gjøres yttligere en gang, da L.E jukset i spark og sprang med sparken foran seg, i stedet for å , slik framkomstmidlet oppfordrer til; å sparke.
Men, dog Lars Einar tok igjen Hejdi med et middeldelssekund , og ble den glade vinner av lekene.

Hejdi skal nå være Lars Einars slave en hel dag, noe som innebærer bla å; a) skrubbe badekaret i konkylien (yyuuuuk) b) Sortere magickortsamlinga hans c) lage mat. d) genrellt vasking og oppvarting.

Stakkars Hejdi. JEg ønsker deg lykke til.

3 Comments:

Blogger Ida said...

HAHA! Fantastisk!

Monday, 19 February, 2007  
Anonymous Anonymous said...

Man maa aldri, aldri konkurrere med Lars Einar.
Og om man allikevel skulle finne paa aa gjoere det, maa man ALDRI vedde med fyren. Hejdi: Jeg foeler med deg.

Tuesday, 20 February, 2007  
Anonymous Anonymous said...

Haaahaaaaa yeeeeeeessssss
I am master of all I survey,feel my power,pure puwnage,rofl

Lars e,winner of konkyilien games 2007

Thursday, 01 March, 2007  

Post a Comment

<< Home